Traséne for 2024 blir klare med et utkast ca. 1 måneds tid før ritt. Endelig trase legges ut senest onsdagen før rittet – vi har da muligheter til å hensynta den siste tids vær for at opplevelsen til syklistene skal bli best mulig!

Dere er hjertelig velkomne til å laste ned tidligere gpx-filer og øve på å sykle på gps-spor. Det er en nyttig erfaring!

 

Nedenfor finner dere en kort beskrivelse for løypene i 2023 og nedlastbare spor for alle tidligere år.

Det er mulig å ta turen og sykle på stiene og kanskje øve på å bruke gps. 

Traséene fra alle år ligger nedlastbare som gpx-spor her

Litt hjelpeinfo for å få inn GPX-fila:

Her er en fremgangsmåte som bruker å fungere, hvis du skulle ha problemer med å få lagt inn GPX-fila: Last først ned fila. Deretter kobler du GPS/Garmin til PC, så gå inn på «Min/denne PC» og klikk deg inn til mappestrukturen for GPS/Garmin, og finn mappe som heter «New Files» eller «GPX». I denne mappa legger du GPX-fila. Når du da starter opp Garmin så burde løypa ligge inne (HUSK å skru GPS/Garmin av etter at du har tatt den ut fra PC’en). Husk å slett alt av gamle filer og spor, og ha kun kart for området eller topo Norge aktivert.
Det finnes nå også nedlastbare FIT-filer på lenken overfor, da noen Garmin 1030 leser gpx-filene feil.

 

En enda sikrere metode er å laste ned gpx-filene, overføre til din Garmin Connect-konto, og så sende den tilbake til din Garmin-enhet.

 

Vil også anbefale å gå inn på løypa på din gps, og kikk på kartet om det finnes enkelte rette streker på sporet. Det skal det ikke være, med mindre det er en rett vei.

 

Trasébeskrivelse for 2024 kommer her noen dager før rittet!

 

Translate »