OVERNATTING

Scandic Valdres er igjen årets ritthotell og her vil banketten og startnr.-utdeling finne sted. Hotellet ligger 20 meter fra målstreken.

Priser fra hotellet:
Dobbeltrom Scandic Valdres kr 1090,- pr natt i dobbeltrom.

Fra Scandic Valdres kan du speile deg i vannet fra Strandefjorden eller legge ut på en sykkeltur langs vannkanten hvor du finner en populær gang- og sykkelvei. Hotellet åpner for alt hva en naturelsker drømmer om; sykkelturer i storslått natur, fisketurer i klart fjellvann eller rideturer i urørt norsk natur.. 

Les mer om Scandic Valdres her

Andre overnattingsteder:

Noen ønsker annen overnatting enn hotell. I år har vi fått gode priser hos Fagernes camping som ligger noen hundre meter unna ritthotellet Scandic Valdres med flott utsikt utover Strandefjorden. Vi har holdt av rom og leiligheter til 1. april. Dere bestiller selv ved å ringe eller sende e-post. Enhetene ligger som opptatt på online bestilling. Her gjelder det å være rask. Dette er topp for dere som vil ha med familien på ferie til Valdres.
Her er prisene dere får:
Hytte:
8-12 til kr. 875,- pr. hytte pr. natt.
14-15 til kr.1135,- pr. hytte pr. natt.
16-18 til kr. 875,- pr. hytte pr. natt.
19 til kr. 2495,- pr. natt. Plass til 9 stk. (kr 1990,- for 4 stk)
Leilighet:
1-9 til kr.1235,- pr. leilighet pr. natt. Disse er flotte.

Det er også mulig å overnatte ved startstreken, på Gomobu Fjellstue, men vær rask med å bestille da det fylles fort opp. Brennabu (leirskole) har også utleie av hytter. 3 km nedenfor starten.

Valdres har et bredt og godt utvalg av overnattingssteder og flere tilbyr online booking. Uansett om du vil bo i hytte, leilighet, fjellstue, pensjonat eller på hotell, står vertskapet klare til å ta godt i mot deg. Det finnes også mange flotte campingplasser for de som kommer med egen vogn, bobil eller telt. Leira Camping ligger 4 km unna og Fagerlund hotell ligger også rett i nærheten.

For å få den ultimate natur- og kulturopplevelsen, kan du overnatte på en støl midt oppe på fjellet, omkranset av flott natur, dyr på beite og en rolig atmosfære. Du kan ta del i livet på stølen og være med på fjøsstellet.

Translate »