OVERNATTING

Scandic Valdres er igjen årets ritthotell og her vil banketten og startnr.-utdeling finne sted. Hotellet ligger 20 meter fra målstreken.

Priser fra hotellet kommer etter hvert:
Dobbeltrom Scandic Valdres kr x,- pr natt i dobbeltrom.

Fra Scandic Valdres kan du speile deg i vannet fra Strandefjorden eller legge ut på en sykkeltur langs vannkanten hvor du finner en populær gang- og sykkelvei. Hotellet åpner for alt hva en naturelsker drømmer om; sykkelturer i storslått natur, fisketurer i klart fjellvann eller rideturer i urørt norsk natur.. 

Les mer om Scandic Valdres her

Andre overnattingsteder:

Noen ønsker annen overnatting enn hotell. Mer informasjon kommer!

Valdres har et bredt og godt utvalg av overnattingssteder og flere tilbyr online booking. Uansett om du vil bo i hytte, leilighet, fjellstue, pensjonat eller på hotell, står vertskapet klare til å ta godt i mot deg. Det finnes også mange flotte campingplasser for de som kommer med egen vogn, bobil eller telt. Leira Camping ligger 4 km unna og Fagerlund hotell ligger også rett i nærheten.

For å få den ultimate natur- og kulturopplevelsen, kan du overnatte på en støl midt oppe på fjellet, omkranset av flott natur, dyr på beite og en rolig atmosfære. Du kan ta del i livet på stølen og være med på fjøsstellet.

Translate »